Asfalt

Bruges over alt

Man ser asfalt flere og flere steder rundt omkring i landet. Det er der mange forskellige årsager til, men en primær årsag er, at asfalt er let at arbejde med og holder længe. Efterspørgslen på asfaltarbejde er stor, og den vokser stadig.

Man kan fristes til at tro, at brugen af asfalt er et moderne fænomen, men det er langt fra tilfældet. Det primære materiale i asfalt – bitumen – udvindes af råolie, og visse steder i verden forekommer asfalt faktisk naturligt. Det er årsagen til, at man i flere tusinde år har brugt asfalt til en række forskellige formål.

I dag springer flere og flere kreative løsninger frem og viser, at asfalt kan bruges til meget mere end vejbelægning. Vi bruger asfalt til noget så forskelligt som legepladser, parkeringshuse og offentlige pladser med forskellige aktiviteter. Der er næsten ingen grænser for, hvad asfalt kan bruges til –> FÅ ET GRATIS TILBUD

Den holdbare

Løsning

Ofte står valget mellem at få lagt sten, fliser eller asfalt, når der skal anlægges nye færdseslområder. Vil du have en løsning, der ikke bare holder længe, men som kan være en del af fleksible løsninger og som bevarer sit udseende år efter år, skal du vælge asfalt til dit næste projekt.

Asfalt er ikke bare holdbart, det er også genanvendeligt. Når der ophugges asfalt for at gøre plads til nyt, gemmes det gamle. Det bliver hakket og brugt i nye asfaltblandinger ude omkring i landet – og i verden.

Priser på asfalt

Varierer

Prisen på din opgave varierer alt efter, hvilken type og hvilke krav der er til løsningen. Vi matcher din opgave med de leverandører, der kan give dig den løsning, der bedst passer til det, du leder efter. Ud fra de forskellige tilbud kan du vurdere, hvor meget du vil betale – nemt og overskueligt.

Vil du have den mest præcise prisestimering på din opgave fra vores leverandører, anbefaler vi, at du medtager så mange detaljer så mulig i din opgavebeskrivelse. Så kan vores leverandører nemlig bedre vurdere, hvilke udfordringer eller løsninger der er ved opgaven, og det påvirker naturligvis prisen.